Μεσσηνίας

Συντηρήσεις – αντιπλημμυρικές εργασίες στην ΠΕ Μεσσηνίας

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα, μετά και την προμήθεια από την ΠΕ Μεσσηνίας σάκων ψυχρής ασφάλτου, έγιναν εργασίες επούλωσης λάκκων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο και ειδικότερα στα τμήματα Κορώνη – Βασιλίτσι – Φοινικούντα – Ακριτοχώρι, Χώρα – Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά, Καλό Νερό Τσακώνα, Ασπρόχωμα – Μεσσήνη και Καλαμάτα – Αλαγονία. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με παρεμβάσεις στην 3η και 23η επαρχιακές οδούς.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι αντιπλημμυρικές εργασίες σε ποτάμια και ρέματα, με το τελευταίο διάστημα να ολοκληρώνονται τα έργα καθαρισμού και διευθέτησης της κοίτης πλησίον των εκβολών του ποταμού Βελίκα με χρήση προωθητήρα και περιστρεφόμενης τσάπας. Ο προγραμματισμός των συνεργείων της ΠΕ Μεσσηνίας προβλέπει το αμέσως επόμενο διάστημα την εκτέλεση αντίστοιχων εργασιών και στον ποταμό Τζάνε.
Επιπλέον, στην περιοχή Σκάλας, Αρφαρών, Πλατύ και Ζευγολατιό συνεχίστηκαν και οι καθαρισμοί αποστραγγιστικών τάφρων και οδικού δικτύου του ΓΟΕΒ Παμίσου.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies