Κορίνθου

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΓΕΦΥΡΑ ΓΚΑ

Στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ευρεία σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή, την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κα Αθηνά Κόρκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας κ. Χάρη Βυτινιώτη καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη της.

Ο Π. Νίκας στη συνέχεια υπέγραψε σειρά συμβάσεων έργων που αφορούν στην αναζωογόνηση της πυρόπληκτης περιοχής της ανατολικής Κορινθίας, ενώ του παραδόθηκε επίσης και η μελέτη του έργου κατασκευής κόμβου στην περιοχή της γέφυρας Γκα, στα Αθίκια από τον πρώην Δήμαρχο Σαρωνικού Κορινθίας κ. ΠέτροΛέκκα. Μελέτη η οποία θα επικαιροποιηθείως έργο πολύ μεγάλης σημασίας με σκοπό την αποφυγή πάρα πολλών τροχαίων συμβάντων όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Παροχή συμβουλευτικής καθοδήγησης με την εταιρεία PlanAhead

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies