Μεσσηνίας

Σύσκεψη για την εκτίμηση των αναγκών σε εργατικό δυναμικό

Αύριο Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, και ώρα 11:00π.μ.,θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Π.Ε. Μεσσηνίας με θέμα «Εκτίμηση αναγκών σε εργατικό δυναμικό από πολίτες τρίτων χωρών για εξαρτημένη εργασία, εποχική απασχόληση, απασχόληση αλιεργατών και απασχόληση εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης, για την Π.Ε. Μεσσηνίας, με τη διαδικασία της μετάκλησης, κατά τη διετία 2021-2022». Έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι Δήμοι, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, οι Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, το Επιμελητήριο, οι Ενώσεις ξενοδόχων καθώς και οι Σύλλογοι Ελαιοτριβέων, Μελισσοκόμων, Επαγγελματιών ψαράδων κλπ.
Θα συζητηθούν οι ανάγκες σε εργατικό δυναμικό στην ΠΕ Μεσσηνίας, από πολίτες τρίτων χωρών για τη διετία 2021-2020, προκειμένου να ενημερωθεί το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για να προβεί στον απαιτούμενο προγραμματισμό.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies