Αρκαδίας

Σύσκεψη για το Βιομηχανικό Πάρκο στη Μεγαλόπολη

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το Βιομηχανικό Πάρκο Μεγαλόπολης
Η δρομολόγηση της εκπόνηση μελέτης για την χωροθέτηση του Βιομηχανικού Πάρκου στη Μεγαλόπολη αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, είχε στην Τρίπολη το πρωί σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, με την Μάχη Καραγιάννη β΄ αντιπρόεδρο της Planet Α.Ε.

Στην εν λόγω Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, το Πράσινο Ταμείο έχει αναθέσει -και χρηματοδοτεί- μελέτη με το συγκεκριμένο αντικείμενο στο πλαίσιο της συνδρομής τουν στην ομαλή και δίκαιη μετάβαση των λιγνιτικών περιοχών στη μεταλιγνιτική εποχή.

*Φωτογραφία αρχείου

Σχετικές αναρτήσεις

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση εργασίας για το υπό εκπόνηση Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Τρίπολης παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου

admin2020

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Πελοποννήσου: Απαγόρεση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Π.Α.Ε. ΟΦΗ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies