ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το θέμα του κορονοϊού

Μειούμενη εμφανίζεται η τάση διάδοσης του κορονοϊού covid 19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στο χρονικό διάστημα των προηγούμενων τριων ημερών, όπως καταγράφηκε στην διάρκεια τηλεδιάσκεψης που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, σήμερα το πρωί.

Στην εν λόγω σύσκεψη μετείχαν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας έκανε γνωστό ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει 100.000 ευρώ για την αγορά ειδών σε νοσοκομεία για να διευκολύνει τον αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Περιφέρεια έχει ήδη προγραμματίσει την διάθεση 100.000 ευρώ για την ενίσχυση αθλητικών σωματείων εθνικών κατηγοριών, όσον αφορά τις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και άλλων 100.000 ευρώ για μουσικές εκδηλώσεις καταξιωμένων φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies