Μεσσηνίας

Τήρηση μέτρων βιοασφάλειας στο λιμάνι Καλαμάτας

Σήμερα, Τρίτη 9 Μαρτίου, προσέγγισε στο λιμάνι της Καλαμάτας πλοίο που μετεφέρε 1700 βοοειδή, με σκοπό τον ανεφοδιασμό του σε ζωοτροφές και τρόφιμα για ανθρώπινη κατανάλωση.Οι υπηρεσία Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας είχαν, από χθες, ενημερωθεί εγγράφως από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων βιοασφάλειας κατά την παραλαβή των εφοδίων.
Πράγματι η αρμόδια υπηρεσία Κτηνιατρικής της ΠΕ Μεσσηνίας, επέβλεψε το γεγονός, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφθηκε μαζί με το Λιμενάρχη Καλαμάτας κ. Νικόλαο Γιαννουλάτο,το λιμάνι και επιθεώρησε τη διαδικασία φόρτωσης ζωοτροφών και τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση.
Συγκεκριμένα, θα φορτωθούν περίπου 57 τόνοι ζωοτροφώνκαθώς και νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα για το προσωπικό του πλοίου. Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά των προϊόντων, θα γίνει απολύμανση σταμέσα μεταφοράς – λάντζες- , υπό την επίβλεψη της Κτηνιατρικής υπηρεσίας.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies