Uncategorized

Ταξιδέψτε στην όμορφη Ελλάδα

Από τον/ην ταξιδιωτικό περιοδικό ΕΠΑΘΛΟ στις 2020-11-16 5:16 pm
Λεπτομέρειες Απλό κείμενο
Για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, κάποιοι απομακρυσμένοι πόροι έχουν μπλοκαριστεί.


Πάνε σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που πρωτοταξίδεψα το βλέμμα μου σε τούτα τα βουνά. Ο στιβαρός κι ανυπέρβλητος όγκος της άγνωστης αυτής μεριάς της Πίνδου εντυπώθηκε για πάντα στη μνήμη μου. Δύσκολοι τόποι, που σε γειώνουν, δύσκολα χιλιόμετρα, που σε απογειώνουν με τις αμέτρητες παραμυθένιες εικόνες τους. Άγριο και συναρπαστικό, το τοπίο των Τζουμέρκων υπερέχει σ’ ολόκληρη την ενδοχώρα.
Περισσότερα

Χρόνια πολλά, πολυπόθητο όνειρο η Δίρφη. Η ονομασία της νύμφη σού θυμίζει, ονειρεύεσαι τον σαγηνευτικό χορό της καθώς βυθίζεσαι πεζοπορικά στα αχανή βάθη των δασών της. Στεφανωμένος με σύννεφα αυτή την εποχή, ο κώνος της ψηλότερης κορφής της Εύβοιας θυμίζει ηφαίστειο εν ενεργεία. Ιστορίες αγωνιώδεις για δράκους και άρχοντες των δακτυλιδιών έρχονται στο μυαλό καθώς τη θωρείς. Και μες στα μεγάλα κατορθώματα συμπεριλαμβάνεται και το δικό σου: Πώς θα την κατακτήσεις!
Περισσότερα

Αρκεί να περπατήσεις την παλιά σιδηροδρομική γραμμή της Πελοποννήσου για να ταξιδέψεις πίσω στο 1880. Ένας κρυμμένος ανεκμετάλλευτος θησαυρός βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την γκρίζα άσφαλτο. Μια διαδρομή γεμάτη πράσινο, με θέα τον Σαρωνικό, μπορεί να σε ταξιδέψει από την Αθήνα μέχρι τους Μύλους Αργολίδας.
Περισσότερα

Ένα ταξιδάκι αυτή την εποχή στις πλημμυρισμένες από κάθε λογής δέντρα πλαγιές του περήφανου Πάρνωνα είναι εμπειρία μοναδική! Προορισμός μας η Καστάνιτσα, ένα χωριό-στολίδι, που σε κερδίζει με το ιδιαίτερο χρώμα και την ομορφιά του, αλλά και τις λαχταριστές γεύσεις˙ πρωταγωνιστής είναι το εξαιρετικής ποιότητας κάστανο, για το οποίο φημίζεται.

Σχετικές αναρτήσεις

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

admin2020

Και όμως κάθε χρόνο και χειρότερα στις τιμές των προϊόντων. ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

admin2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies