Διεθνή

Τα «δώρα» προς τους νέους: Η νέα κυβέρνηση φέρνει νομιμοποίηση της κάνναβης και δωρεάν προφυλακτικά

ΟΌλαφ Σολτς ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/11) τη νέα γερμανική κυβέρνηση, με τον καγκελάριο να αναφέρει πως το «φανάρι είναι αναμμένο» καθώς έτσι έχει ονομαστεί (φανάρι) ο συνασπισμός μεταξύ SPD, FDP και των Πρασίνων.

Σύμφωνα με τη Βild ορισμένες συμφωνίες που έχουν υπογράψει τα κόμματα της κυβέρνησης αφορούν τους νέους. Μεταξύ αυτών είναι η νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και τα δωρεάν μέτρα αντισύλληψης.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα η κυβέρνηση «φανάρι» θα νομιμοποιήσει το κάπνισμα της κάνναβης, με τη συμφωνία του συνασπισμού να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εισάγουμε την ελεγχόμενη διανομή κάνναβης σε ενήλικες για λόγους αναψυχής σε αδειοδοτημένα καταστήματα».

Όσο για τα μέτρα αντισύλληψης ο κυβερνητικός συνασπισμός θέλει να εντάξει το κόστος στην ασφάλεια υγείας. Αυτό είναι πιθανό να σημαίνει – σύμφωνα με την Bild- για τους ασφαλισμένους ότι θα έχουν δωρεάν αντισυλληπτικά χάπια και δωρεάν προφυλακτικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies