Μεσσηνίας

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου από το Σεβασμιώτατο…

Τη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Μεσσήνης Γεωργιου Αθανασόπουλου

Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ελευθερία Νικολοπούλου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι βοήθησαν για την ανακαίνιση του σχολείου. Ακολούθως, την ικανοποίησή τους για το ανακαινισμένο σχολείο εξέφρασαν ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος εξασφάλισε τη χρηματοδότηση όντας το 2018 υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτρης Οικονομόπουλος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πεταλιδίου Μαργαρίτα Νικολάου και μαθητές του σχολείου.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies