ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥγεία

Τα εμβόλια, οι επιστήμονες, οι αντιεμβολιαστες και… Και…

Για να τελειώνουμε με τα εμβόλια γιατί πολύ το κουράσαμε .Οι εξτρεμιστές αντιεμβολιαστές δεν θα αλλάξουν άποψη. Για να αλλάξεις άποψη, προϋποτίθεται γνώση κι αυτοί τη γνώση τη μισούν….
Για ωθήσουμε μια κοινωνία στον κινηματικό εξτρεμισμό δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Και τον τρόπο αυτόν μας τον υπαγορεύει η άγνοια, ο σκοταδισμός και ο φόβος. Πρώτον, δημιουργούμε ένα καθεστώς ελλιπούς και σκοπίμως μονομερούς πληροφόρησης. Δεύτερον ,προτρέπουμε το λαό να ενστερνιστεί σενάρια σουρεαλιστικών παγκόσμιων συνωμοσιών.
Τρίτον, επιστρατεύουμε χρήσιμους ηλίθιους για να επικαλύψουν την ψευδοπληροφόρηση με ένα επιστημονικοφανές περίβλημα (πχ ο τάδε διασημος επιστήμονας που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του είπε πως τα εμβόλια παχαίνουν ξέρω γω).
Από κει και πέρα, ο εξτρεμισμός θα πάρει τον δικό του εξεγερσιακό χαρακτήρα. Αρκεί να υπάρχουν αρκετοί αδαείς θερμόαιμοι, φανατικοί θρησκόληπτοι, σημαίες και σταυροί.
Και καλή παρέα επίσης.
Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.
Το κείμενο αυτό δεν απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη.
Δεν απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι με στιλό αγιασμένο από χέρι παπά, διαπρέπεις στις πανελλήνιες.
Δεν απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι το 666 είναι αριθμός του Σατανά και ότι στα εμβόλια βάζουν διαβολοβότανο.
Δεν απευθύνεται σε όσους είναι άρρωστοι και γλείφουν κουτάλια στην εκκλησία για να γίνουν καλά.
Δεν απευθύνεται στους ανεμβολίαστους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο γιατί τα προσφυγάκια είναι ανεμβολίαστα.
Δεν απευθύνεται σε οσους τραγουδάνε Μακεδονία ξακουστή και Χριστός Ανέστη στις ξεμάσκωτες διαδηλώσεις τους.
Και εννοείται δεν απευθύνεται στους φανατικούς που ουρλιάζουν για την αυτοδιάθεση του σώματος τους, αλλά πολεμούν με λύσσα την αυτοδιάθεση άλλων σωμάτων.
Το κείμενο αυτό απευθύνεται σε σάς τους φοβισμένους. Αφού σάς πούμε πρώτα πως κι εμείς φοβισμένοι πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο.
Κανείς μας δεν θα ξεχάσει το τέταρτο της ώρας μετά τον εμβολιασμό που μάς έβαζαν να περιμένουμε και δεν ξέραμε τι θα μάς ξημερώσει. Φλύκταινες, αλλεργικό σοκ, αναφυλαξία; Θρόμβωση, μυοκαρδίτιδα, πυρετούς, ρίγη, πόνους στο χέρι και σ’ όλο το σώμα.
Μα τί νομίζετε λοιπόν, αγαπητοί; Πώς εμείς αποτελούμε την μετενσάρκωση του Καραϊσκάκη και της Μπουμπουλίνας; Όχι βέβαια. Τους ξέρουμε τους κινδύνους. Τους ίδιους επιστήμονες ακούμε, τα ίδια άρθρα διαβάζουμε, οι ίδιες παρενέργειες μας προβληματίζουν. Ούτε χαζοί είμαστε, ούτε από αυτοκτονικό ιδεασμό πάσχουμε.
Και όχι, εσάς δεν σάς αποκαλούμε ‘ψεκασμένους’. Μάλλιασε η γλώσσα μας να σάς το λέμε. Ψεκασμένους λέμε αυτούς που έχουν κάνει αχταρμά μες το μυαλό τους τη συμφωνία των Πρεσπών, τους σταυρούς και το ‘Υπερμάχω’ με τα εμβόλια και την πρόοδο της Επιστήμης
.
Δεν σας αποκαλούμε ‘ψεκασμένους’ τα ‘παμε αυτά, τα ‘παμε και τα συμφωνήσαμε. Όμως, συγγνώμη κιολας, δεν θα καταστραφεί το σύμπαν γύρω μας, επειδή εσείς φοβάστε. Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνετε πως θα αρρωσταίνουν χιλιάδες άνθρωποι κάθε ημέρα, πως θα χρεωκοπήσουν επιχειρήσεις, πως εργαζόμενοι θα μείνουν στο δρόμο, πως ο Πολιτισμός θα ρίξει ρολά, πως τα μαγαζάκια της γειτονιάς σας θα βάλουν λουκέτο.
Έχουμε μια κυβέρνηση που διαχειρίστηκε την πανδημία με την ασφαλή μέθοδο του ‘δυο λαλούν και τρεις χορεύουν’. Με κάποιες χαζοχαρούμενες να μας αμολάνε στα μπαλκόνια για να χειροκροτάμε τους υγειονομικούς. Αντί να τους πληρώνουν αυτοί καλυτέρα τους εξοντωμένους ανθρώπους, να τους λέμε μπράβο παιδιά, μπράβο.
Να τρελαίνεσαι.
Ζήσαμε τους ετοιμοθάνατους στα ράντσα των νοσοκομείων και θα τους ξαναζήσουμε πάλι, έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Όλοι σχεδόν θα νοσήσουμε, κανείς μας δεν γλιτώνει, αλλά εμείς οι εμβολιασμένοι τουλάχιστον θα το περάσουμε (πιο) ελαφρά. (Αν και είναι γνωστό τοις πάσι πως έχουμε γαμάτες ΜΕΘ που μάς τις ζητάνε κι από άλλα κράτη).
Δεν υπάρχει ανοσία – αυτό το ξέρουμε όλοι. Δεν υπάρχει ‘εκατο τοις εκατό’ προστασία. Ήδη τα εμβόλια που έγιναν τον Ιανουάριο, αρχίζουν να αποδυναμώνονται μέσα στον οργανισμό μας. Ήδη οι επιστήμονες μας προτρέπουν – παράλληλα με τον εμβολιασμό – να τηρούμε τις αποστάσεις και να φοράμε μάσκες.
Και για να παραφράσουμε τον Όργουελ – όλοι είμαστε ευπαθείς, αλλά μερικοί είναι πιο ευπαθείς από τους άλλους.
Κι επειδή πρέπει να το λύσουμε αυτό το θεματάκι πριν μας ξεκάνει όλους μας, καλά θα κάνει η κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία που να καταγράφουν πόσα είναι τα θύματα των επιπλοκών από τους εμβολιασμούς και πόσοι πέθαναν από την πανδημία χωρίς να έχουν υποκείμενα νοσήματα.
Οι εξτρεμιστές αντιεμβολιαστές δεν θα αλλάξουν άποψη. Για να αλλάξεις άποψη, προϋποτίθεται γνώση κι αυτοί τη γνώση τη μισούν.
Η γνώση είναι εχθρός τους γιατί φέρνει την πρόοδο, γιατί ανοίγει τις πύλες των Μεγάλων Αλλαγών, γιατί γκρεμίζει το χάρτινο πύργο της οπισθοδρόμησης, γιατί απειλεί τις μισαλλοδοξίες τους, γιατί συντρίβει τη ζωή τους έτσι όπως την ξέρανε.
Όσο για εσάς τους φοβισμένους…
Καποιοι θα σταθείτε τυχεροί – το ευχόμαστε ολόψυχα – και κάποιοι όχι. Η επιλογή είναι δική σας, το σώματα είναι δικά σας, αλλά οι συνέπειες των αποφάσεων σας βαραίνουν όλους μας.
Εμείς θα προχωρήσουμε χωρίς εσάς. Κουτσά στραβά, θα προχωρήσουμε. Θα κάνουμε όσα εμβόλια χρειαστεί, θα κρίνουμε την κυβέρνηση όπου χρειαστεί και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Όσο και όπως μπορούμε.
Σε αυτή τη ανηφορική διαδρομή, δεν θα αφήσουμε τον σκοταδισμό να γίνει συνοδοιπόρος μας.
Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στους ανθρώπους μας, το χρωστάμε στους συνανθρώπους μας.
Και τελικά ως κοινωνία, το χρωστάμε και σε εσάς. Εσάς που δεν εμβολιάζεστε. Γιατί ολοι ζούμε στο ίδιο σπίτι. Και το χνώτο σου είναι κολλημένο στο σβέρκο μου.
Πηγή fB Έλενα Ακρίτα

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies