ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Τα ΜΑΤ μπήκαν στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Τα ΜΑΤ μπήκαν στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Είχαν κλείσει νωρίτερα και την οδό Στουρνάρη. Ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν από το σημείο.

Στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου βρίσκονταν δεκάδες άτομα τα οποία με ανάρτηση τους στο διαδίκτυο είχαν ενημερώσει ότι μπήκαν στο ίδρυμα με στόχο να το κρατήσουν ανοιχτό για τους εορτασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι έχουν καθηλωθεί στο έδαφος και οι δυνάμεις καταστολείς περνούν χειροπέδες σε ορισμένα άτομα, προχωρώντας στην προσαγωγή τους.

Τα άτομα αυτά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, είναι περισσότερα από πενήντα και πρόκειται να οδηγηθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται και γύρω από Πολυτεχνείου. Νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων που επιχείρησαν να δώσουν τρόφιμα στους συγκεντρωμένους μέσα στο ίδρυμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies