Παρεμβάσεις έγιναν από τους:

  • Γιάννη Αναγνώστου,πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθήνας.
  • Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθήνας.
  • Αντώνη Καββαδία, τραπεζοϋπάλληλο, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.
  • Δημήτρη Κουτζή, πολιτικό μηχανικό και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
  • Δανάη Κυλάκου, πρόεδρο του Συλλόγου Οικοτρόφων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης και Θοδωρής Χιώνης. Επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές στην Α’ Αθήνας Λιάνα ΚανέλληΚωνσταντίνα Κούνεβα,  Γιώργος ΠαπακωνσταντίνουΚατερίνα Γεράκη, Βίκυ Μανιάτη. Ακόμη ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και οι υποψήφιοι στο Νότιο Αθηνών Ανδρέας Καραβίδας,Έφη ΧάλιουΚανέλλα Γεωργοπούλου.

Το «παρών» έδωσαν και άνθρωποι που έχουν κινδυνεύσει να χάσουν τα σπίτια τους, το οποίο δεν έγινε κάτω από την αποφασιστική παρέμβαση των κομμουνιστών, την στήριξη από μαζικούς φορείς και την λαϊκή αλληλεγγύη. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Κολοβού, χαμηλόσυνταξιούχος δημοσιογράφος από την περιοχή του Ζωγράφου, η οποία αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Δ. Κουτσουμπά και συζήτησε μαζί του  για τις  νέες πιέσεις που ασκούνται ώστε να πεταχτεί έξω από το σπίτι της. Eπίσης, συζήτησε με την Δήμητρα Καλδή που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της στην οδό Πολυλά στα Πατήσια και τον κ. Θοδωρή, ελεύθερο επαγγελματία από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.