Μεσσηνίας

«Τεχνικά έργα που εκτελούνται το τρέχον διάστημα από τα συνεργεία της Π.Ε. Μεσσηνίας »

1)Η Περιφέρεια συμβάλλει στη βελτίωση του αγροτικού δικτύου του ΓΟΕΒ Παμίσου, με τη μεταφορά και διάστρωση χαλικιού, ώστε να καθίσταται πιο ομαλή η διέλευση στο εν λόγω δίκτυο.

2)Ολοκλήρωση καθαρισμού αυτοφυούς βλάστησης στον επαρχιακό δρόμο Κέντρο-Τσέρια.

3)Διενέργεια βελτίωσης στην οδοποιία του δασικού δικτύου του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο από την Περιφέρεια, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Καλαμάτας.

4)Παρεμβάσεις στον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας ως προς τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον κόμβο του, καθώς και καθαρισμός αυτοφυούς βλάστησης στον δρόμο Ασπροχώματος-Μεσσήνης, στο ύψος του αεροδρομίου.

5)Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού του Αρκαδικού Ποταμού με μηχανήματα έργου της Π.Ε. Μεσσηνίας στην τ.κ. Καλού Νερού του Δήμου Τριφυλίας μέχρι πέρας εκτέλεσης των εργασιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies