ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Τηλεσύσκεψη για την πορεία των μελετών στην Περιφέρεια

Η πορεία των εκπονούμενων μελετών για έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα οποία χρηματοδοτούνται από διάφορα προγράμματα αποτέλεσε αντικείμενο τηλεσύσκεψης που είχε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και τους διευθυντές Τεχνικών Εργων των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων.

“Δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε σε έργα που θα προταθούν προς ένταξη στο ΕΣΠΑ το ερχόμενο φθινόπωρο, με την αναδιάρθρωση” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Σχετικές αναρτήσεις

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

admin2020

Επιτυχία και παράδοση στη Γιορτή Χυλοπίτας και Τραχανά στον Μελιγαλά

admin2020

Η πόλη υποδέχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies