ΑθλητισμόςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Την εξασφάλιση της πρώτης θέσης επιδιώκει σήμερα η Εθνική απέναντι στο Κόσοβο

Τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον 2ο Όμιλο της League C στο Nations League θα επιδιώξει σήμερα το βράδυ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών που υποδέχεται την αντίστοιχη του Κοσόβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21.45, «Alpha», «Novasports»).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στους σημερινούς μας αντιπάλους, την Κύπρο και τη Β. Ιρλανδία. Έτσι, «κυνηγά» την τέταρτη που θα της δώσει την άνοδο στη League B της επόμενης διοργάνωσης. Εκτός από αυτό θα την βάλει στο μονοπάτι των πλέι οφ για μια απευθείας θέση στα τελικά του Euro του 2024, αν δεν τα καταφέρει από τα προκριματικά της διοργάνωσης. 

«Απών» από το σημερινό παιχνίδι θα είναι για την Εθνική ο Λημνιός που υπέστη ρήξη χιαστών στο φινάλε του αγώνα κόντρα στην Κύπρο. Αντίθετα, με την ομάδα του Κοσόβου θα αγωνιστούν κανονικά οι Μούριτς και Αλίτι -που είχαν αποβληθεί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι- ενώ δε θα αγωνιστούν οι Ντρέσεβιτς, Καστράτι και Φαζλίγι που είναι τιμωρημένοι αλλά και ο Ζεγκρόβα που είναι τραυματίας. 

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο 2024 ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies