Μεσσηνίας

Την Κυριακή η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.
Η Συνδιάσκεψη αποτελεί μία σημαντική, πολιτική και οργανωτική διαδικασία προγραμματικής εμβάθυνσης, διαλόγου και ανοίγματος στην κοινωνία.
Η ολοκλήρωσή της στις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, αποτελεί επιτυχία που συμβάλλει, και στην Μεσσηνία, στη μετατροπή του ρεύματος κοινωνικής δυσαρέσκειας που διαμορφώνεται στην κοινωνία σε αίτημα για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση.
Στις εργασίες της συνδιάσκεψης θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας/Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και ο Αλέξης Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Μεσσηνίας του κόμματος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων του νομού. Οι παραπάνω παρεμβάσεις θα είναι δημόσιες και θα μεταδοθούν από το λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies