Μεσσηνίας

Την Πολιούχο της «Παναγία Υπαπαντή» θα εορτάσει η Καλαμάτα

Με τη δέουσα λαμπρότητα και κατάνυξη θα εορτάσει κατά το ερχόμενο διήμερο η Καλαμάτα, την πολιούχο της «Πανα¬γία Υπαπαντή».
Αύριο Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6,30 μ.μ., στον πα-ν第γυ¬¬ρί¬ζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, θά τελεσθεί ο πολυαρχιερατικός Εσπερινός. Μεθαύριο Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ακολούθως και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτάνευση της θαυμα¬τουργού Ιεράς Εικόνος, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Τον εορτασμό θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Σεβ. Μη¬τροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθη¬να¬γόρας, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυ-μος, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός καί Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόε-δρος αυτής και πρ. Πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ θα παραστούν Εκπρόσωποι των Κομμάτων, του Κοινοβουλίου, της Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνά¬μεων και των Σω¬μά¬¬των Ασφαλείας.

Σχετικές αναρτήσεις

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα σφαγεία»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ

admin2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 120 ΠΕΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies