ΔιεθνήΠερίεργα & Αστεία

Τον… Απογείωσε κάνοντάς του στοματικό μέσα στο Αεροπλάνο – Βίντεο Ακατάλληλο

Οι υπόλοιποι επιβάτες τα είδαν… όλα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό για άλλον λόγο!
Άλλη έννοια στην… απογείωση, κάνοντάς την πολύ πιο πικάντικη έδωσε μια ξεδιάντροπη επιβάτισσα σε πτήση της Ryanair.
Και πώς όχι όταν έκανε επίδειξη των γλωσσικών… δεξιοτήτων της μέσα στο αεροπλάνο. Και σίγουρα δεν αναφερόμαστε στις πολλές ξένες γλώσσες που είθισται να μιλούν οι αεροσυνοδοί.
Οι υπόλοιποι ταξιδιώτες έμειναν με το στόμα ανοικτό, βλέποντας αυτό της αγνώστων λοιπών στοιχειών γυναίκας να προσφέρει ικανοποίηση στον άνδρα που καθόταν στη διπλανή καρέκλα, απολαμβάνοντας μαζί με το στοματικό και ένα ποτό.
Την θυμάστε; Προσπαθήστε να μην χαμογέλασε όταν δείτε πώς είναι σήμερα

Κάποια στιγμή μάλιστα και ενώ ο άνδρας ανοιγοκλείνει τα μάτια του από ευχαρίστηση, το ζευγάρι αρχίζει να φιλιέται με πάθος, αποδεικνύοντας πως μάλλον δεν έχει πλήρη αντίληψη του πού ακριβώς βρισκόταν, μπερδεύοντας το αεροπλάνο με την κρεβατοκάμαρα!
Στη συνέχεια, η γυναίκα τραβά τα μαλλιά της προς τα πίσω και συνεχίζει απτόητη το λειτούργημά της.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος άνδρας επιβάτης έβγαλε από το παντελόνι του (ευτυχώς) το κινητό του και απαθανάτισε τις επιδόσεις της ξετσίπωτης «κυρίας», η οποία φέρεται να είχε αντικαταστήσει το αίμα στις φλέβες της με αλκοόλ που μάλλον έκαμψε και την τελευταία της αντίσταση (αν είχε ποτέ).
Το βίντεο κάνει έτσι πλέον τον γύρο του Διαδικτύου, έχοντας περάσει στην αθανασία και προκαλώντας θύελλα σχολίων, κυρίως επικριτικών, αφού το ζευγάρι φαίνεται πως δεν πήρε το παραμικρό μέτρο προστασίας από τα (όχι και τόσο η αλήθεια είναι) αδιάκριτα βλέμματα, καθώς στην πτήση ίσως να υπήρχαν και παιδιά.
«Fair play στην @Ryanair που το επέτρεψε αυτό. Θα το λάβω υπόψιν όταν κάνω την επόμενη κράτησή μου», έγραψε ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο στο Twitter.
Δεν είναι σαφές πάντως εάν στο ζευγάρι επετράπη να συνεχίσει την πτήση, του έγινε κάποια παρατήρηση ή δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό του, καθώς σύμφωνα με τους κανόνες πτήσης της εταιρείας θα μπορούσε ακόμα και να απομακρυνθεί.

Προσοχή, ακατάλληλο βίντεο:

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies