ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ελληνική ομάδα πόλο

Τη μεγαλύτερη επιτυχία έως τώρα σε ολυμπιακούς αγώνες σημείωσε η ελληνική εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο που κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο! Στον τελικό έδωσε μεγάλη μάχη με την Σερβία και ηττήθηκε με 13-10.

 

Οι Έλληνες αθλητές, έχοντας στο μυαλό τους και τις καταστροφικές πυρκαγιές όπως άλλωστε έχουν δηλώσει, προσπάθησαν να χαρίσουν μερικές στιγμές χαράς με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που είναι το σημαντικότερο επίτευγμα σε εθνικό επίπεδο στο πόλο.

 

Στον τελικό με την Σερβία η ελληνική ομάδα δεν τα πήγε καθόλου καλά στην άμυνα αφού δέχθηκε έξι γκολ μόνο στην πρώτη περίοδο και πέτυχε τρία.

 

Βελτιώθηκε αισθητά την δεύτερη περίοδο καταφέροντας να ισοφαρίσει σε 7-7 και στην τρίτη περίοδο ο τελικός πήγαινε στο γκολ. Στην τέταρτη περίοδο η Σερβία πήρε διαφορά με τρία γκολ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies