ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Εγρήγορση και ετοιμότητα για να μην χαθεί κανένα σπίτι από τα κοράκια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κινητοποίηση στην εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων Dovalue από συνδικάτα και οικογένειες που βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους.

 

Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ «η εταιρία μετά από αρκετή ώρα και μετά από την πίεση των διαδηλωτών, δέχτηκε αντιπροσωπία των οφειλετών και των συνδικάτων. Στην συζήτηση οι αρμόδιοι του fund, με λυμένα τα χέρια από νομοθετικό οπλοστάσιο που τους λύνει τα χέρια να αρπάζουν τον μόχθο του λαού, λειτούργησαν με βάση τα δεδομένα των δανείων, των αγορών και των επιτοκίων».

 

Σημειώνει ότι, «οι οφειλέτες συνάδελφοι από την μεριά τους εκθέσανε την κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει, τη συνεχή κοροϊδία, εμπαιγμό, και εκβιασμούς που δέχονται, την προσπάθεια που κάνουν για να ρυθμίσουν τα δάνεια τους με λογικές δόσεις που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

 

Οι διαχειριστές της αγωνίας αυτών των ανθρώπων, είπαν ότι θα εξετάσουν τις περιπτώσεις και θα απαντήσουν σύντομα στο αίτημα για αναστολή των πλειστηριασμών και ρύθμιση των δανείων με βάση τις δυνατότητες που έχουν οι οφειλέτες».

 

«Καλούμε όλα τα συνδικάτα να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να απαντήσουμε μαζικά όποτε χρειαστεί ώστε να μη χαθεί κανένα σπίτι από τα κοράκια. Καλούμε επίσης όποιος βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του» να απευθυνθεί στο ΠΑΜΕ.

 

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καταλήγει.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies