ΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο

Στιγμές πανικού και τρόμου έζησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11) κάτοικοι του Χαλανδρίου, όταν στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρέας και Φιλικής Εταιρείας ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ήταν η στιγμή που η δράστις προσπάθησε να σκοτώσει τον 68χρονο οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο, μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους η οποία φέρεται να είναι καρπός της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν στο παρελθόν.

Τραγικό πρόσωπο της ιστορίας το κοριτσάκι, που είδε τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του να πυροβολεί τον πατέρα του κι εκείνον να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά στην πολυκατοικία όπου διαμένουν και λίγες μόλις στιγμές αφότου την είχε παραλάβει από το σχολικό.

Μια γυναίκα που διαμένει στη γειτονιά μίλησε για την επίθεση που έγινε μπροστά στα μάτια του 13χρονου κοριτσιού.

«Το θύμα το γνωρίζω πολύ καλά, τη δράστιδα όχι. Ξέραμε ότι στήνει καρτέρι μπροστά στο σπίτι. Αυτή ζητούσε να δει το παιδί της, το δικαστήριο έχει δώσει όμως την επιμέλεια στον πατέρα και αυτή δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε καν να βλέπει το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ίδια, η δράστις είχε συλληφθεί αρκετές φορές καθώς βρισκόταν στην περιοχή και προκαλούσε προβλήματα στον γνωστό οφθαλμίατρο και τη σύζυγό του.

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν, από την οποία απέκτησαν ένα 13χρονο σήμερα παιδί. Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις είναι μία νεαρή, που δηλώνει εικαστικός, από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο, πυροβολώντας τον δευτερόλεπτα αφού ο γιατρός είχε παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν μηνύματα που αντάλλασσαν δράστις και θύμα, με την Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη να ζητάει επίμονα από τον οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας στον ίδιο εργασιακό χώρο με τον γνωστό οφθαλμίατρο. Στο παρελθόν ανέπτυξαν ερωτική σχέση και απέκτησαν ένα κοριτσάκι, σήμερα 13 ετών. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως έχει μια τεράστια περιουσία στην Αλβανία και πως ο γιατρός προσπαθούσε να της «φάει» τα χρήματα για αυτό και, όπως υποστηρίζει, της άρπαξε το παιδί.

Εδώ και μια δεκαετία έχει ξεκινήσει έναν δικαστικό αγώνα εναντίον του οφθαλμίατρου, ωστόσο, οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαιώνουν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού. Η ίδια δεν αποδέχτηκε ποτέ τις αποφάσεις αυτές και μάλιστα η ίδια προσπάθησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να πιέσει και να καταφέρει να πάρει πίσω το παιδί της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συλληφθείσα εκπονούσε για καιρό το σχέδιο της επίθεσης, με τη μαρτυρία στο παραπάνω βίντεο να επιβεβαιώνει ότι περιφερόταν στη γειτονιά του γιατρού για καιρό, ενώ πριν από λίγο διάστημα είχε έντονο επεισόδιο και λεκτική αντιπαράθεση ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου. Η ίδια φέρεται να διέμενε σε φιλικό σπίτι στην Κεφαλλονιά και μελέτησε τις κινήσεις του γιατρού, παρότι της είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα που απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων.

Άνθρωποι, ακόμα και από το οικογενειακό της περιβάλλον, αναφέρουν πως έχριζε ψυχριατρικής βοήθειας και είχε παραβατική και βίαιη συμπεριφορά ακόμα και απέναντι στο ίδιο της το παιδί.

ΠΗΓΗ:  Newsbomb.gr.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies