Μεσσηνίας

«Το πρόγραμμα της ΝΔ απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για ένα παραγωγικό μοντέλο προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας»

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση, στο «in.gr» (Βασίλης Κανέλλης)

«Το πρόγραμμα της ΝΔ απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για ένα παραγωγικό μοντέλο προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας»

«Το σκάνδαλο των υποκλοπών, το μεγαλύτερο στη χώρα από τη Μεταπολίτευση και μετά, πρέπει να διερευνηθεί και να διαλευκανθεί σε βάθος και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί που υπάρχουν», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στο «in.gr». Και προσθέτει: «Πολιτικά ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος για ό,τι έχει συμβεί. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για να αποδώσει τις πολιτικές ευθύνες στην κάλπη».
«Το μοντέλο ανάπτυξης της ΝΔ είναι αυτό που μας οδήγησε στη χρεοκοπία» επισημαίνει ο Αλ. Χαρίτσης. «Εμείς μιλάμε για ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, και όχι μόνο της ελίτ. Με ανακατεύθυνση των χρηματοδοτικών πόρων, στήριξη των δυνάμεων της εργασίας, και σεβασμό στο περιβάλλον. Με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία» τονίζει ο Αλ. Χαρίτσης. Και προσθέτει «η Ελλάδα δεν μπορεί να χάσει το τρένο της νέας βιομηχανικής επανάστασης. Χρειαζόμαστε ένα γενναίο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την πράσινη μετάβαση της οικονομίας με όρους δικαιοσύνης».  
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές, ρεαλιστικό και κοστολογημένο» επισημαίνει ο τομεάρχης Ανάπτυξης. «Η προοδευτική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε ριζοσπαστικές τομές στην οικονομία, με ανάκτηση του 51% της ΔΕΗ και των δικτύων και άσκηση των δικαιωμάτων του Δημοσίου στο τραπεζικό σύστημα» προαναγγέλλει ο Αλ. Χαρίτσης και υπενθυμίζει ότι «η κυβέρνηση ΝΔ δεν αξιοποίησε την Αναπτυξιακή Τράπεζα που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως εγγυητή για την χρηματοδότηση του συνόλου του παραγωγικού ιστού της χώρας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». «Έχουμε επίγνωση των δημοσιονομικών περιορισμών αλλά και των δυνατοτήτων που υπάρχουν» ξεκαθαρίζει και τονίζει ότι «η πολιτική που εφαρμόζεται από την ΝΔ επιδοτεί την κερδοσκοπία. Πρέπει να υπάρξει μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα». 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Μίλτος Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας

admin2020

Βάκχες ” του Ευριπίδη από την Royal Academy of Dramatic Art (RADA) του Λονδίνου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies