ΜεσσηνίαςΝέες κυκλοφορίες

Το τραγούδι του ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ “Για να μην τα χρωστάω” που έγινε Viral

Μιθριδάτης για το viral τραγούδι: «Είναι ένα μουσικό ντοκιμαντέρ, μάζεψα πολύ σαπίλα»

Ο Μιθριδάτης μίλησε για πρώτη φορά για το τραγούδι του «Για να μην τα χρωστάω» που έγινε viral και σε 12 λεπτά μεταφέρει το δικό του πολιτικό μήνυμα. Πώς σχολιάζει την κριτική και την επιτυχία.

«A Short Music Film» ονομάζει ο Μιθριδάτης το νέο του τραγούδι -που ο ίδιος λέει ότι δεν είναι ακριβώς τραγούδι. Το «Για να μην τα χρωστάω» έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και μαζεύει ολοένα και περισσότερα views στο YouTube, με τους στίχους του να μιλάνε για όσα έχουμε ζήσει τον καιρό της πανδημίας. Μέχρι την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το κείμενο τα views έχουν φτάσει πάνω από 557.000.

Ο Μιθριδάτης μίλησε για πρώτη φορά για το τραγούδι του με διάρκεια 12 λεπτών και 50 δευτερολέπτων στο Kontra.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς τραγούδι. Θα μπορούσε να ήταν θεατρικό μονόπρακτο. Εγώ το προσέγγισα μουσικά. Ένα μελοποιημένο έργο, έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Δεν εξυπηρετεί την ψυχαγωγία. Είναι ένα έργο που πρέπει ο άλλος να καθίσει, να το παρακολουθήσει. Έχει γίνει viral για άλλους λόγους» είπε μεταξύ άλλων.

«Είναι ένα όχημα να μεταφερθούν απόψεις, εμπειρίες και σκέψεις. Είναι ένα μουσικό ντοκιμαντέρ. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί ο κόσμος να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί και θέλει» σημείωσε.

Ο Μιθριδάτης αποκάλυψε ότι του πήρε έναν μήνα να γράψει τους στίχους και τρεις για την παραγωγή, όμως του πήρε πολύ περισσότερο η ιδέα για αυτό το «έργο», όπως το αποκαλεί. «Δεν είπα σε μια νύχτα από το πουθενά την ώρα που έπινα το μοχίτο ότι θα γράψω ένα κομμάτι. Μάζεψα πολύ σαπίλα όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βιώνουμε την πανδημική συνθήκη υπό τέτοιου είδους κυβερνητικής διαχείρισης» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, τόνισε πως «δεν είναι τα 2 χρόνια σε 12 λεπτά, κάποια σημεία είναι τα 40 χρόνια σε 12 λεπτά».

Τι είναι όμως αυτό που έγραψε; Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι οι σκέψεις μου, οι σκέψεις ενός ανθρώπου που ασχολείται με την τέχνη, όσα χρόνια ζω. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πολιτική συνείδηση. Και με τα Ημισκούμπρια».

Ο Μιθριδάτης στο σημείο αυτό της συνέντευξης κλήθηκε να απαντήσει στην κριτική περί σεξιστικών στίχων με τα Ημισκούμπρια. «Αυτό έχει γίνει τις τελευταίες δύο μέρες, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία όλοι αυτοί να ακούσουν Ημισκούμπρια, ανακαλύπτεις πολλά όταν ακούς Ημισκούμπρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies