ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίας

Το τσιπουράδικο με γκουρμέ γεύσεις σε λαϊκές τιμές

Το τσιπουράδικο του Τσελιου διεκδικεί δικαιωματικά των παραπάνω τίτλο αφού οι γεύσεις που προσφέρει είναι τόσο ποιοτικές και συνδυάζονται με την καλή εξυπηρέτηση και τα ολόφρεσκα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τους πραγματικά γκουρμέ μεζέδες .

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι πελάτες του, το τσιπουράδικο του Τσέλιου είναι ένας παραδοσιακός χώρος για ελληνικές γεύσεις σε ενα σημείο για ψαγμένους και όχι γι’αυτους που διαλέγουν βιτρίνα μαγαζιά .

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βάζει αγάπη στα πιάτα του καταλόγου και να βγάζει ενα υπέροχο αποτέλεσμα με ότι καταπιάνεται.

Οι μερίδες είναι χορταστικές, το τσίπουρο θεϊκό με ποικιλία επιλογών διαφορετικής προέλευσης, το service άψογο και το χαμόγελο των ανθρώπων που εξυπηρετούν το τσιπουράδικο μοναδικό!!

Το φθινοπωρινό μενού συνδυάζει γεύσεις και παραδόσεις με εμπνευση τις παραδοσιακές νοστιμιές της Μεσσηνίας και είναι βέβαιο ότι θα κάνει θραύση και θα αποτελέσει την πιο αγαπημένη επιλογή των καλοφαγάδων!!

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies