UncategorizedΚορίνθου

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου – ΓΕΦΥΡΕΣ” Τίμησε με το Πήγασο Γεωργία Ζώη

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου – ΓΕΦΥΡΕΣ τίμησε με το Πήγασο τη Ελληνίδα ηθοποιό Γεωργία Ζώη στην Αρχαία Κόρινθο Την συνόδεψε η παραγωγός Αντιγόνη Γαβριατωπούλου και μίλησε για τη συνεργασία τους.
Η Γεωργία Ζώη έχει συνδυάσει στη ζωή της το Θέατρο και το τραγούδι με την Αρχιτεκτονική.
Κατακτά το Πανελλήνιο Βραβείο Μαθηματικής Εταιρείας και όμως επιλέγει να σπουδάσει και να αφοσιωθεί στο Θέατρο και την Αρχιτεκτονική.
Απoφοίτησε το 1977 από τη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου.
Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου – ΓΕΦΥΡΕΣ συνεχίζεται μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου με προβολές κι εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Αναστσία Κεφάλα στην Αρχαία Κόρινθο. Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου καλεσμένος είναι ο σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός ενώ το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΓΕΦΥΡΕΣ θα τιμήσει την Ελληνίδα ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Χάρη Ρώμα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies