ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Τρίπολης: Μήνυμα Νίκης έστειλε ο Κ. Μητσοτάκης για το Πτωχό

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσία του και την ομιλία του στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφεριάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην Τρίπολη το απόγευμα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου έστειλε μηνύματα νίκης ενόψει των επαναληπτικών εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός είπε πως γνωρίζει καλά το πόσο εργατικός άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Πτωχός και πως φέρνει και αντιπροσωπεύει το νέο με στόχο η Πελοπόννησος να κάνει ένα σημαντικό βήμα ανάπτυξης προς τα εμπρός.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός στάθηκε στον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσε ο συναδιασμός του μένοντας μακριά από τοξικές συμπεριφορές και προτάσοντας το όραμα και το σχέδιο για το μέλλον του τόπου αυτού

Ταυτόχρονα ο Δημήτρης Πτωχός έστειλε μήνυμα προς πάσα όλους τους πολίτες να του δώσουν ισχυρή εντολή ώστε η Πελοπόννησος να γράψει μια νέα σελίδα πηγαίνοντας μπροστά για την ανάπτυξη και την ευημερία των επόμενων χρόνων με τον ίδιο να δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του Δημήτρη Πτωχού αλλά και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τόσο από την Αρκαδία όσο και από ομόρους νομούς.

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα εορταστικέ η Ζωοδόχος Πηγή στη Δ.Κ. Πεταλιδί

admin2020

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ

admin2020

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies