ShowbizΔιεθνή

Τραγωδία στα γυρίσματα ταινίας γουέστερν «Rust» Μία νεκρή και ένας τραυματίας από «άσφαιρα» πυρά

Σοκ στα γυρίσματα ταινίας: Μία νεκρή και ένας τραυματίας από «άσφαιρα» πυρά

Μία γυναίκα 42 χρονών έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας 41 χρονών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, από λανθασμένη χρήση όπλου που έριχνε άσφαιρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στην Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.Τραγική κατάληξη είχε το γύρισμα μιας σκηνής της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν στη Σάντα Φε των ΗΠΑ όταν ένα όπλο-ρέπλικα που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα ένα μέλος του συνεργείου να σκοτωθεί και άλλο ένα να τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα τη ζωή της έχασε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς ενώ τραυματίας είναι ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε βλήμα ή βλήματα χτύπησαν μέλη του συνεργείου της ταινίας του διάσημου ηθοποιού.


Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies