ΗλείαςΜεσσηνίας

Τραγωδία στην Ανδραβίδα δολοφονία – Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δύο παιδιά τους

Άγριο έγκλημα στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δύο παιδιά τους

Ανδραβίδα δολοφονία
Σοκ στην Ανδραβίδα.Ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η “Πατρίς“, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει ότι το στυγερό έγκλημα συνέβη στο σπίτι της πενταμελούς οικογένειας, που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά. Ο αλλοδαπός πατέρας φέρεται να έσφαξε την μητέρα και τα δύο παιδάκια τους, το ένα εκ των οποίων ήταν μωρό.

Το τρίτο παιδί της οικογένειας γλίτωσε από τη μανία του δράστη. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το 12χρονο παιδί, που πηγαίνει στην 6η δημοτικού, δεν βρισκόταν στο σπίτι, όταν έγινε η φρικτή δολοφονία. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Ανδραβίδα δολοφονία

Στο σημείο της δολοφονίας έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αναμένεται να μεταβεί και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία, σε μία προσπάθεια να πέσει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί “παγωμένη” τις σοκαριστικές εξελίξεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μεγάλο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

admin2020

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies