Κορίνθου

Τραγωδία 23χρονος οδηγός της μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο στο Λουτράκι

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας όταν οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο της και βρέθηκε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων.

Δυστυχώς ο 23χρονος οδηγός της μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο από την πτώση. Όπως αναφέρουν μάρτυρες ο οδηγός βρέθηκε μέσα στο ρέμα ενώ η μηχανή είχε μείνει πάνω στον δρόμο. Τόσο η πυροσβεστική υπηρεσία όσο και το ΕΚΑΒ και η αστυνομία έφτασαν γρήγορα στο σημείο για να ανασύρουν τον άτυχο νέο.

Διαπιστώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο θάνατος του 23χρονου οδηγού της μηχανής, ο οποίος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της και κατέληξε σε γκρεμό 30 μέτρων, στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα και επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες, περιπολικά του Α.Τ Λουτρακίου και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Ο οδηγός κατοικούσε στο Αίγιο. Αγόρασε την μηχανή την πλήρωσε στον ιδιοκτήτη και όταν την πηρέ από την Περαχώρα

Για να πάνε στο τμήμα του Λουτρακίου για την μεταβίβαση σκοτώθηκε στη στροφή του Αη- Γιώργη στο Λουράκι

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Απαγόρευση καύσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 15 Απριλίου

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Φόρουμ Συνοχής της Ε.Ε. ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies