ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθου

Καλαμάκι Κορινθίας: Ανείπωτη τραγωδία! Πνίγηκε εξάχρονο κοριτσάκι

Ένας τραγικός θάνατος συνέβη σήμερα στην παραλία Καλαμάκι Κορινθίας όπου ένα εξάχρονο κοριτσάκι που ήταν μαζί με τον πατέρα του έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το σώμα του κοριτσιού βρήκε ψαροντουφεκάς που ψάρευε στην περιοχή που έκανε το παν για να μπορέσει να την βρει και να αποτρέψει το μοιραίο.

Όταν ο ψαροντουφεκάς βγήκε στην ακτή και προσπάθησε να βρει τους συγγενείς του κοριτσιού, αντίκρισε τον πατέρα σε αλλόφρονα μεν κατάσταση, αλλά χωρίς να μπορεί να ξεκαθαρίσει (ο πατέρας) τι ενέργειες είχε κάνει όταν έχασε από την προσοχή του το κοριτσάκι.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι δύο διασώστες πληρώματος ασθενοφόρου, οι οποίοι έκαναν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επαναφέρουν στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι δίχως όμως αποτέλεσμα.
Εν συνεχεία, μετέφεραν το εξάχρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το τραγικό συμβάν έχουν πλέον αναλάβει Οι αξιωματικοί λιμενικού Ίσθμια με την προανακριση να ειναι σε εξέλιξη όπου μέχρι και πριν λίγη ώρα έπαιρναν καταθέσεις και από τους δύο γονείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο πατέρας είχε εγκαταλειφθεί μαζί με το κοριτσάκι του από τη μητέρα εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

το ρεπορτάζ συνεχίζεται σύντομα κοντά σας με ότι νεότερο…

Σχετικές αναρτήσεις

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies