ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Τρεις συλλήψεις για την υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για την υπόθεση της εξαφάνισης μίας 15χρονης από το σπίτι της, την περασμένη Τρίτη.

Σημειώνεται πως η 15χρονη εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανακοινώθηκε, σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κρατούνται μία ανήλικη φίλη της 15χρονης, η 42χρονη μητέρα της, αλλά και ένας άνδρας 22 ετών που συνομιλούσε μαζί της μέσω κοινωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία ερευνουσε το ενδεχόμενο η ανήλικη να είναι θύμα κυκλώματος που πιθανά διαπράττει εμπορία ανθρώπων.

Αυτό υποστήριξε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος, λέγοντας πως το κορίτσι έχει πέσει στα νύχια ενός κυκλώματος που είναι γνωστό στο εξωτερικό ως «lover boys». Συγκεκριμένα είπε πως τα μέλη του κυκλώματος πλησιάζουν ανήλικα κορίτσια μέσω των κοινωνικών δικτύων και αφού ασκούν επιρροή σε αυτά, τις απομακρύνουν από τις οικογένειές τους.

Για την υπόθεση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειχε εκδώσει και Amber Alert αναφέροντας πως η 15χρονη ίσως είναι «εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση».

Σχετικές αναρτήσεις

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies