ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βρέθηκε ο μάρτυρας κούριερ, αναζητείται ο οδηγός ταξί

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το τροχαίο που συνέβη στην καρδιά της Αθήνας έξω από τη Βουλή, στο οποίο ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Θύμα ένας 23χρονος μοτοσυκλετιστής, ο Ιάσωνας, που η οικογένεια του βρίσκει τη δύναμη να δωρίσει τα όργανά του αφού είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Η τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό του κούριερ που ήταν μπροστά στο τροχαίο, έφερε αποτέλεσμα και πλέον αναζητείται ο οδηγός ταξί.

Έγινε μάλιστα μεγάλη έκκληση για τον κούριερ που φαίνεται στο video ντοκουμέντο να λέει στους αστυνομικούς ότι ο 23χρονος είχε περάσει κανονικά με πράσινο.

Σελίδες στο Facebook οδηγών ταχυμεταφορών άρχισαν να ψάχνουν και εκείνες για τον συνάδελφό τους και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει, καθώς σύντομα ο άνδρας αυτός εντοπίστηκε και υπήρξε επαφή μαζί του.

Πλέον, η αναζήτηση στρέφεται σε έναν οδηγό ταξί που είδε το περιστατικό και μπορεί η μαρτυρία του να είναι καθοριστική.

 

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies