ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Γαύδο: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο 40χρονος οδηγός – Τί λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με το τροχαίο στη Γαύδο, όπου έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή της η 28χρονη φοιτήτρια.

Συγκεκριμένα, στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Γαύδο εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια. 

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

ΒΙΝΤΕΟ: OPENTV

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies