ΕιδησούλεςΚοινωνικά

Τσίπρας: «Σε καμία ευνομούμενη πολιτεία δεν απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί»

«Σε καμία ευνομούμενη πολιτεία δεν απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί», δήλωσε  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον ALPHA, επιβεβαιώνοντας ότι οι υποσχέσεις για προστασία από τους πλειστηριασμούς είναι για λόγους προεκλογικών εντυπώσεων.

Επί των ημερών μας δεν έγιναν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, ισχυρίστηκε ο Τσίπρας και πρόσθεσε «25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί. Πήγαινε κάθε εβδομάδα ο κ. Λαφαζάνης στους πλειστηριασμούς»!

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει «κανονιστικό πλαίσιο που θα προστατεύει τα ευάλωτα νοικοκυριά και θα τούς δίνει τη δυνατότητα βιώσιμων ρυθμίσεων».

Εισήγαγε δε και μια νέα έννοια, αυτή των «…πιο ευάλωτων νοικοκυριών», προτείνοντας ρυθμίσεις κατά τα πρότυπα των «εύλογων δαπανών διαβίωσης», όπου ό,τι περισσεύει από τα βασικά (διατροφή και Λογαριασμοί) θα πηγαίνει στις τράπεζες. Μάλιστα ισχυρίστηκε «εμείς θα βάλουμε κανονιστικό πλαίσιο στους servicers και θα εγγυηθούμε την προστασία της Α΄ κατοικίας»…

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies