Μεσσηνίας

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΡΩΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ-ΛΕΙΒΑΔΑΚΙΑ

Την προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση της 9ης επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια, υπέγραψαν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, στο Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η εν λόγω σύμβαση συνήφθη μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο το έργο λειτουργικής αναβάθμισης του επαρχιακού δρόμου από το ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι (θέση Μεμί) έως και τη διαδημοτική οδό που οδηγεί στο συνοικισμό Λειβαδάκια. Το συνολικό κόστος υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στις 241.000,00 €.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινάμε βελτιωτικές εργασίες της επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια, με στόχο την ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση των πολιτών. Πρόκειται για μια σημαντική οδική αρτηρία, η οποία με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα αποτελέσει πραγματική ανάσα τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες».

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies