Μεσσηνίας

«Υποστήριξη δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας»

Συνεχίζεται η υποστήριξη των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια αντιμετώπισης των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ειδικότερα από την ΠΕ Μεσσηνίας διατέθηκαν υλικά απαραίτητα για τη απρόσκοπτη λειτουργία των δομών αυτών, όπως απινιδωτές, ηλεκτρικά θερμόμετρα, πιεσόμετρα, συσκευές απολύμανσης, ωτοσκόπια κλπ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος παρέδωσε τα παραπάνω υλικά στα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μεσσήνης, ενώ θα παραδοθούν άμεσα και στα Κέντρα Υγείας Μελιγαλά, Πύλου, Γαργαλιάνων και Αγίου Νικολάου, στα Περιφερειακά Ιατρεία Κάμπου και ΜαυροματίουΙθώμης καθώς και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Περαιτέρω, στα ίδια πλαίσια και με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων στον κλάδο της υγείας, από την ΠΕ Μεσσηνίας εγκρίθηκε η διενέργεια εκατό (100) απολυμάνσεων των οχημάτων μεταφοράς ασθενών του ΕΚΑΒ Καλαμάτας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies