Μεσσηνίας

Υποτροφία στη μνήμη «Παναγιώτη Φωτέα»

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη, 28-07-2021, υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Ευστάθιου Αναστασόπουλου, η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών στη μνήμη «Παναγιώτη Φωτέα», με χορηγό το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου». Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η επιλογή του δικαιούχου φοιτητή/τριας νομικών ή πολιτικών σπουδών, με έτος εισαγωγής 2020, για τη χορήγηση της υποτροφίας.
Συμμετείχαν τα μέλη της Επιτροπής κ. Πολίτης Δημήτριος (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ως εκπρόσωπος του Δήμου), κ. Ζαχαριάς Νικόλαος (Καθηγητής, ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), κ. Μηλίτση-Νίκα Αναστασία (Φιλόλογος, ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου) και κ. Φωτέας Σωτήριος (Νομικός, ως εκπρόσωπος της οικογένειας Φωτέα).
Η Επιτροπή, κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων, προέκρινε ως δικαιούχο της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2020, βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, τον Σταθόπουλο Νικόλαο του Παναγιώτη, απόφοιτο του 4ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, επιτυχών στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επίσης αποφάσισε, για τη συνέχιση των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών επιτυχόντων παρελθόντων ετών.

Σχετικές αναρτήσεις

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

admin2020

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies