ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Υπόμνημα για τις καταγγελίες σε βάρος του κατέθεσε ο Π. Φιλιππίδης – Εξετάζονται καταγγελίες κατά γνωστού σεναριογράφου

Γραπτό υπόμνημα κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές ο ηθοποιός Π. Φιλιππίδης, ο οποίες είχε κληθεί να δώσει ανωμοτί κατάθεση σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό.

 

Ο ηθοποιός δεν προσήλθε στο γραφείο του εισαγγελέα αλλά κατάθεσε το υπόμνημά μέσω του δικηγόρου του, προτείνοντας και συγκεκριμένα πρόσωπα για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

 

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία εξετάζει καταγγελίες κατά γνωστού σεναριογράφου, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή το υλικό που έχει διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη από το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κ. Σπυρόπουλος, έχει στα χέρια του φάκελο καταγγελιών κατά του σεναριογράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, μία από τις καταγγελίες φαίνεται να αφορά βαριά περίπτωση προσβολής γενετήσιας ελευθερίας, καθώς η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται πως δέχθηκε σφοδρή επίθεση από το σεναριογράφο μέσα στο σπίτι του, το 2007.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies