Κοινωνικά

Φαρ Ουέστ : 2 νεκροί και 3 τραυματίες από τους πυροβολισμούς Βίντεο

Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε η Αθήνα. Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και συνεχίστηκε στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, οι δύο νεκροί είναι τελικά μέλη της ίδιας συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά.

Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια λίγο μετά τις 21:30. Ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επέβαινε σε μια mercedes, που οδηγούσε μια γυναίκα, άρχισε να διαπληκτίζεται με τρεις άνδρες, επίσης Αλβανούς, που επέβαιναν σε άλλο όχημα. Τους ζήτησε να κατέβουν από το αυτοκίνητο, εκείνοι αντέδρασαν, και τότε έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν από αυτούς. Αν και αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι δεν γνωρίζονταν, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ήταν όλοι μέλη της ίδιας ομάδας, σεσημασμένοι για ναρκωτικά. Αναφέρουν ότι κάπου πήγαιναν όλοι μαζί, όμως κάτι έγινε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καβγάς και ο άνδρας που επέβαινε στην Mercedes να ανοίξει πυρ, πυροβολώντας έναν από τους τρεις επιβάτες του άλλου οχήματος.

Οι άλλοι δύο άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, ενώ η γυναίκα, σύντροφος του ενόπλου, έφυγε από το σημείο, και στον δρόμο, χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν περαστικό.

Κάτω Πατήσια πυροβολισμοί

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος” .Ένας από τους δύο, ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά από τον ένοπλο, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένοπλος έκλεψε ένα αυτοκίνητο, μάρκας Yaris (που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν των τριών Αλβανών με τους οποίους διαπληκτίστηκε) και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε μέσα σε ένα βενζινάδικο, με το όπλο στο χέρι, και άρχισε να λέει ακατάληπτα πράγματα. Στη συνέχεια, μπήκε σε μια καφετέρια, και ζήτησε να του δώσουν 20 ευρώ. Οι υπεύθυνοι του έδωσαν τα χρήματα κι έφυγε. Όμως την ώρα που έβγαινε, είδε το περιπολικό που περνούσε από το σημείο και ήρθε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο δράστης, ενώ οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

“Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά” έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies