ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας στο γήπεδο «Κερασούλια»

Η αγάπη για το βουνό, σε συνδυασμό με το μεράκι για το ποδόσφαιρο έφεραν στο γήπεδο «Κερασούλια» στις Πηγές δύο ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, για να αναμετρηθούν την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021. Τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής αγωνιζόμενοι και κοινό έζησαν ένα μοναδικό αθλητικό και πολιτιστικό απόγευμα στο βουνό!

Από την Καλαμάτα έφθασαν οι «Νο Pasaran» όπου αντιμετώπισαν την νεοσύστατη «Μεικτή Ομάδα Αλαγονίας» σε έναν αγώνα όπου υπερίσχυσε το κέφι, ο ενθουσιασμός και η ευγενής άμιλλα.

Οι χαρακτηριστικές στιγμές της αναμέτρησης σημαδεύτηκαν από τις επιδόσεις του Γιώργου Καζάκου, τερματοφύλακα της Μικτής Ομάδας Αλαγονίας, ο οποίος προστάτεψε πολλές φορές την εστία της ομάδας από δύσκολες βολές, από την επιθετική δεξιότητα του Γιάννη Κάστανου και τα εύστοχα γκολ του, καθώς και την ισχυρή άμυνα του Γιώργου Κυριακόπουλου.

Ο Αγώνας «Μικτή Ομάδα Αλαγονίας – No Pasaran» έληξε 7-6 και όπως δείχνει το σκορ η ένταση ήταν αμφίρροπη και το κέφι σε κορύφωση καθ’ όλη την αναμέτρηση.

Η καινούρια αυτή πνοή στο γήπεδο μετά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας έκανε όλους να ελπίζουν πως και φέτος θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν τα «Δημάκεια», ένας κορυφαίος τοπικός αθλητικός θεσμός για τον Ταΰγετο, τα οποία δεν πραγματοποιήθηκαν πέρσι το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας. Ευχή όλων μας είναι να φτάσουμε ως εκείνη τη χρονική στιγμή όλοι μας με υγεία.

Ταυτόχρονα αναμένουμε να αποκατασταθούν εγκαίρως οι φθορές καθίζησης του τάπητα και οι παρελκόμενες ζημιές, για τις οποίες ο Δήμος Καλαμάτας ενημερώνεται από τους αρμόδιους φορείς. Έτσι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με πλήρη ασφάλεια όλες οι αθλητικές δραστηριότητες.

Δεν πρέπει να αγνοούμε πως το γήπεδο «Κερασούλια» είναι ένας αθλητικός χώρος σε ένα εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί όλο τον χρόνο επισκέπτες και αθλούμενους, για ποιοτική προπόνηση και άθληση σε υγιεινό, σπάνιο φυσικό περιβάλλον.

Ο φιλικός αγώνας της 6ης Ιουνίου εκτάκτως αφιερώθηκε στην μνήμη του κ. Δημήτρη Χριστοδουλάκη που με θλίψη αποχαιρετήσαμε την ίδια ημέρα το απόγευμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies