ΔιεθνήΕιδησούλες

Φινλανδός ανατινάζει το Tesla Model S του, όταν μαθαίνει τη “λυπητερή” για την αντικατάσταση της μπαταρίας

Το παρακάτω video έρχεται από ένα φινλανδικό κανάλι στο YouTube, με όνομα Pommijatkat, το οποίο μεταφράζεται σε “Bomb Dudes” και είναι το αποτέλεσμα ενός δυσαρεστημένου ιδιοκτήτη ενός Tesla Model S.

Ο τελευταίος είχε στην κατοχή του ένα Model S, παραγωγής του 2013, ήτοι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν, όταν το Model S ήταν μόλις στον δεύτερο χρόνο παραγωγής του.

Ο Φινλανδός εξοργίστηκε από το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει για να αντικαταστήσει την μπαταρία του αυτοκινήτου του και γι’αυτό προτίμησε να ανατινάξει το Model S του μαζί με ένα ομοίωμα του Elon Musk. H αντιπροσωπεία της Tesla έκανε γνωστό στον ιδιοκτήτη του Model S ότι το κόστος της αντικατάστασης της μπαταρίας του με μια νέα ανέρχεται σε €20.000.

Στο video – το οποίο είναι διαθέσιμο με αγγλικούς υπότιτλους- ο Tuomas Katainen εξηγεί ότι το Model S του 2013 αντιμετώπισε πρόσφατα μια σειρά από προβλήματα, αναγκάζοντάς τον να το πάει σε ένα επίσημο κέντρο σέρβις της Tesla. Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, η εταιρία ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ότι το αυτοκίνητο θα χρειαζόταν καινούρια μπαταρίας, κάνοντας του γνωστή και την “λυπητερή”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η 8ετής εγγύηση της μπαταρίας είχε λήξει, και ο ιδιοκτήτης, απηυδισμένος, επικοινώνησε με γνωστό blogger από το προαναφερθέν κανάλι στο YouTube, που ειδικεύεται στην ανατίναξη αντικειμένων. Έτσι, το Tesla του μεταφέρθηκε σε ένα χιονισμένο τοπίο και φορτώθηκε με 30 κιλά δυναμίτη, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε το ομοίωμα του Musk στην θέση του οδηγού.

Η τεράστια έκρηξη που μετέτρεψε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα και το θέαμα βιντεοσκοπήθηκε από πολλές γωνίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies