Μεσσηνίας

Φωτιά Παζαράκι Διαβολίτσι – Βίντεο

Συγκλονιστική η μαρτυρία του αγρότη στο Παζαράκι  που δίνει μάχη με τη φωτιά, καθώς οι συνεχείς αναζωπυρώσεις με τη βοήθεια του ανέμου δίνουν στην φωτιά διαστάσεις που ποτέ πριν δεν είχε παρατηρηθεί.
Η αγωνία και η κούραση είναι αποτυπωμένες στο πρόσωπο του μαχητή της φωτιάς ο οποίος με απλές, σταράτες, κουβέντες σκορπά συγκίνηση σε όποιον τον ακούει, ιδιαίτερα όταν ευχαριστεί τους αγρότες από άλλες περιοχές της Μεσσηνίας που, χωρίς να υπολογίσουν τίποτα, έβαλαν στη μάχη για την καταπολέμηση της φωτιάς τα πολύτιμα αγροτικά τους μηχανήματα.

Οι εκτεταμένες ζημιές τόσο στο δάσος όσο και στις αγροτικές περιουσίες είναι δυστυχώς πολύ μεγάλες και κανείς δεν ξέρει ή ακόμα πρόκειται να γίνει αν δεν γίνει κατορθωτό να σταματήσει η πυρκαγιά.
Στην μάχη αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας που κατάφερε να συντονίσει μηχανήματα και ανθρώπους

Σχετικές αναρτήσεις

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies