ΚοινωνικάΜεσσηνίας

Χαρδαλιάς: Ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουμε ήδη λάβει για το Πάσχα

Το τριήμερο του Πάσχα σκεφτόμαστε λογικά και “τσακίζουμε τον ιό” τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, τονίζοντας ότι για το Πάσχα ισχύουν όλα τα μέτρα περιορισμού που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Υπενθύμισε, δηλαδή, ότι οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους, στους οποίους δεν περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα.

Φέτος το αρνί μας θα το ψήσουμε ή μόνοι με όσους μένουμε στο ίδιο σπίτι ή στον φούρνο της γειτονιάς μας, είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, καλώντας να «μην θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας και των ηλικιωμένων». Πρόσθεσε ότι δεν θα επιτραπεί ο συγχρωτισμός σε πυλωτές και ταράτσες.Έχουμε δείξει μεγάλη ωριμότητα έως τώρα, είπε ο κ. Χαρδαλιάς, λέγοντας πως δεν έχουμε ανάγκη να μας πει η αστυνομία τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε, ωστόσο, εάν χρειαστεί θα συνεχίσει να παρεμβαίνει.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα της εντατικοποίησης των ελέγχων σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου της χώρας, τις τελευταίες 4 ημέρες έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες από 236 οχήματα.

Επίσης, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι αναστέλλεται για 10 ημέρες η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας και ότι παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου ο περιορισμός της κίνησης πολιτών στις παραλιακές της Πάτρας και του Βόλου.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies