ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠολιτική

Χατζηνικολάου-Ζαραλίκος: Αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις!!!

Άγριος διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε στο Τουίτερ ανάμεσα στον Χριστόφορο Ζαραλίκο και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του κωμικού, στην οποία ανέφερε ότι ενημερωτικές σελίδες του εκδότη, δεν μετέδωσαν την είδηση σχετικά με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Ο stand up κωμικός έκανε μια ανάρτηση με δυο φωτογραφίες, όπου ανέφερε τον δημοσιογράφο και το site του, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να σηκώνει το “γάντι”.

Ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσα στους δύο άντρες έγινε ιδιαίτερα έντονος, όπως θα δείτε παρακάτω:

Χατζηνικολάου: Πόσο θλιβερό αντί να επαινείται όποιος παρουσιάζει όλες τις απόψεις για ένα θέμα, όπως ορθά έκανε το enikos.gr, να κατηγορείται επειδή δεν υιοθέτησε άκριτα την άποψη του κόμματος που υποστηρίζει ο κωμικός! Θλιβερό και απαράδεκτο!

Ζαραλίκος: Η σάτιρα τους κάνει όλους καλύτερους κι αυτό φαίνεται απ´ το γεγονός πως ανεβάσατε άρθρο μετά το σχόλιο, ενώ δεν υπάρχει ούτε καν η είδηση για τον δημοσιογράφο Κουκάκη. Ποιο κόμμα υποστηρίζει ο κωμικός θα πείτε; Κάνατε ρεπορτάζ;

Χατζηνικολάου: Δεν είναι σάτιρα η άκριτη υιοθέτηση μιας συγκεκριμένης κομματικής εκδοχής για ένα γεγονός.Και πάντως κανένας δεν σε διόρισε αρχισυντάκτη ή λογοκριτή μας.Δημοσιεύουμε τα ρεπορτάζ όταν είναι πλήρη και διασταυρωμένα.

Ζαραλίκος: Εμένα σίγουρα δεν με διορίζει κάνεις πουθενά γιατί είμαι ανεξάρτητος και όχι υπάλληλος. Επίσης το σχόλιο δεν είναι λογοκρισία και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε το άγχος της λογοκρισίας , μπορεί κάποιος να σας λογοκρίνει ;; Έχετε δεχτεί πιέσεις ;; Έχετε κάνει χατίρια ;; Μιλήστε μας

Χατζηνικολάου: Εξυπνάδες που δεν σου ταιριάζουν…

Ζαραλίκος: Ευχαριστώ που αναγνωρίζετε το υψηλό μου επίπεδο, για να ανταποδώσω είχατε τα προσόντα να γίνετε δημοσιογράφος αλλά …

Χατζηνικολάου: Ότι πείτε κύριε καθηγητά δημοσιογραφίας… Αφιππεύσατε πάντως κάποια στιγμή και μην παριστάνετε τον υπέρτατο κριτή,κρυπτόμενος πίσω από τη δήθεν σάτιρα.Δεν είναι σάτιρα η εμμονική στοχοποίηση όποιου έχει άλλη γνώμη.Έχω 40 χρόνια διαδρομής.Είναι ανέντιμο να τα διαγράφετε έτσι.

Ζαραλίκος: Κοιτάξτε οι δημοσιογράφοι κρίνονται απο τους αναγνώστες – ακροατές και οι ηθοποιοί – κωμικοί απο το κοινό. Τώρα ποιος κάνει σάτιρα και ποιος κάνει δημοσιογραφία το κρίνει το κοινό εκτός αν κάποιος έχει αφεντικό, οπότε το κρίνει το αφεντικό. Εγώ δεν εχω αφεντικό.

Χατζηνικολάου: Ενώ εγώ έχω; Ποιον; Εσένα;

Ζαραλίκος: Εμένα αποκλείεται δεν έχω τόσα λεφτά, επίσης το Χριστόφορος δεν είναι ταιριαστό όνομα για αφεντικό όπως, για παράδειγμα, Βαρδής, Δημήτρης, Γιώργος, Βαγγέλης.

Χατζηνικολάου: Η λάσπη είναι… σάτιρα; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ότι έχεις να πεις να το πεις ευθέως και να αναλάβεις την ευθύνη! Αν έχεις λίγη τσίπα ακόμη. Περιμένω λοιπόν! Πες τα! Και θα κρίνει η δικαιοσύνη.

Ζαραλίκος: Τι θα κρίνει η δικαιοσύνη; Ποιο είναι το καταλληλότερο όνομα για αφεντικό; τι σας συμβαίνει;

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

«Χρονοδιάγραμμα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αρμοδιότητας υπουργείου Υποδομών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies