Μεσσηνίας

Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις στo 7o Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας

Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις

Στo 7o Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας οργανώνονται οι παρακάτω Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις:

Στη σχολική βιβλιοθήκη θα γίνει χριστουγεννιάτικο σχολικό παζάρι με βιβλία καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα , αλλά και όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα. Το παζάρι θα λειτουργήσει τις πρωινές ώρες για τους μαθητές ,από Δευτέρα 19/12 έως Παρασκευή 23/12 και τις απογευματινές από Δευτέρα 19/12, έως και Πέμπτη 22/12 του 2022, από τις 6:00 έως 8:00 μ.μ., για τους γονείς και τους φίλους του βιβλίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 19/12 και ώρα 6:00μ.μ. θα γίνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει η Α΄τάξη, όπου οι μικροί μαθητές θα pπαρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο η μπουγάδα του Αη Βασίλη.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνει προβολή Χριστουγεννιάτικων ταινιών μικρού μήκους, όπου στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δραστηριότητες σχετικές με την ταινία όπως κατασκευές δρώμενα κ.ά.
Παράλληλα ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου το Σάββατο στις 17/12/22 διοργανώνει χοροεσπερίδα Χριστουγέννων ,στο πολυχώρο «Τριλογία» ,για να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι .

Η συμμετοχή και η στήριξή σας είναι σημαντική

Eυχόμαστε σε όλους καλές γιορτές

Σχετικές αναρτήσεις

Πλήθος πιστών στην Ακολουθία του Επιταφίου στην Καλαμάτα

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η συνάντηση των Επιτάφιων στην Μεσσήνη-Βίντεο

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η περιφορά του επιτάφιου στο Μαυρομμάτη Πάμισου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies