Μεσσηνίας

Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στην κεντρική πλατεία στη Καλαμάτα, δίνει χαρά, χαμόγελο και ευτυχία στους μικρούς

Χριστουγεννιάτικο τρενάκι λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ για μικρά και μεγάλα παιδιά, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου στην Καλαμάτα, προσφορά του Δήμου Καλαμάτας.

Πέρα από το στολισμό της Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, θα υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς δημότες του δήμου Καλαμάτα, το τρενάκι που θα κάνουν δωρεάν βόλτες καθημερινά με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι στην κεντρική πλατεία κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου τις ώρες 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00.  και που θα δώσει χαρά, χαμόγελο και ευτυχία στους μικρούς.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies