ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠολιτιστικά

Χριστοφορος Ζαραλικος προς κυβερνητικο εκπροσωπο: Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;

Με ανάρτησή του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που «καταδίκασε» την «απόπειρα βίαιης παρεμπόδισης» της «καλλιτεχνικής έκφρασης», κάνοντας λόγο για «χαρακτηριστικά αυτοδικίας».

 

Το σχόλιο του εκπροσώπου για το «μπουκάρισμα» μπράβων στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» που διέκοψαν την παράσταση «1821-2021 – 200 χρόνια δανεικά» του δημοφιλή κωμικού, όταν αναφέρθηκε σατιρικά στον γνωστό εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού, παρουσίαζε ούτε λίγο ούτε πολύ τον Ζαραλίκο σα να… διέπραξε κάποιο έγκλημα, καθώς η έννοια της αυτοδικίας αφορά σε αδικήματα.

 

Η απάντηση του Χρ. Ζαραλίκου:

 

«Αυτοδικίας; Ποιος παρενέβη ποιον νόμο, ποιον αδίκησε και ποιος πήρε τον νόμο στα χέρια του; Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;».

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies