Μεσσηνίας

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

Τον Δήμο μας επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, το Γυμνάσιο Κολλεγίου Ψυχικού, ύστερα από πρόσκληση του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης. Στο πλαίσιο τριήμερης εκδρομής του Ομίλου «Εξορμήσεις» του σχολείου τους, 55 μαθητές και 6 καθηγητές, εστίασαν σε χαρακτηριστικά σημεία της Μεσσηνίας. Ξεκίνησαν από το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, όπου γνωρίστηκαν με τους μαθητές και έπαιξαν ποδοσφαιρικό αγώνα περνώντας ισχυρό μήνυμα κατά της σχολικής βίας και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αρχαία Μεσσήνη.

Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης, Ελισάβετ Σταθοπούλου, υποδέχθηκε τους φιλοξενούμενους παρουσιάζοντάς τους τη φυσιογνωμία του σχολείου και τις δράσεις του. Εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Στραβόλαιμος, στο καλωσόρισμά του αναφέρθηκε στις ομορφιές, στα πλεονεκτήματα και στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.

Αντίστοιχες επισκέψεις σχολείων από άλλες περιοχές της Ελλάδας, δημιουργούν ανοικτούς ορίζοντες και σχέσεις φιλίας μεταξύ των μαθητών.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies