Μεσσηνίας

10n Ανθοκομική Δήμου Καλαμάταs Χαιρετισμόs Δημάρχου Καλαμάταs

Η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάταs επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στο αναβαθμισμένο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Με Χρώματα και αρώματα από τα άνθη, με διάθεση στήριξης των επαγγελματιών, παραγωγών και φυτωριούχων, η 10η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας αποτελεί για κατοίκους και επισκέπτες μια πρόταση ψυχαγωγίας, έχοντας ταυτόχρονα και εκπαιδευτικό χαρακτήρα μέσα από την υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων για μαθητές των σχολείων μας.

Ο Δήμος Καλαμάταs σας καλεί στο φιλόξενο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, από 23 έως 29 Μαΐου 2023, στην 10η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάταs, σε μια γιορτή των λουλουδιών.

Για να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τα άνθη και τα φυτά, να λάβετε συμβουλές για την φροντίδα τους, να παρακολουθήσετε δράσεις και να ψυχαγωγηθείτε μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, δωρεάν για το κοινό.

Για το Δήμο μας, που αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Αποστολής των ≪100 Κλιματικά Ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030≫, το περιβάλλον, n προστασία και η ανάδειξή του, αποτελούν προτεραιότητα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές | Δημήτρης Πτωχός: «Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα με όρους κυκλικής οικονομίας»

admin2020

Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα υποδέχθηκε η Πύλος

admin2020

“Γιασεμιά cafe-restaurant” στην Βελίκα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies