ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – «ΟΔΗΓΗΤΗ» Η τεράστια πολιτική συγκέντρωση που πέρασε στην ιστορία!

Η τεράστια πολιτική συγκέντρωση που πέρασε στην ιστορία!

 

Η μεγάλη επιτυχία του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» αποτελεί ένα μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης, συμπόρευσης νέων δυνάμεων με το ΚΚΕ.

Οι στιγμές είναι συγκλονιστικές! Την ώρα της πολιτικής συγκέντρωσης, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και χαιρέτισε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μια θάλασσα ανθρώπων «κύκλωσε» τους χώρους του Φεστιβάλ, έχοντας στην «καρδιά» της την Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ.

 

Η πολιτική συγκέντρωση του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» ήταν τεράστια, απλώθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο το χώρο του Πάρκου που αξιοποιείται για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Χιλιάδες πρόσωπα με αποφασιστικά, σίγουρα βλέμματα και τις μάσκες τους κατέκλυσαν το πάρκο για να ακούσουν το κάλεσμα συμπόρευσης που απευθύνει το ΚΚΕ.

 

Η σημερινή, τρίτη μέρα, επιβεβαιώνει περίτρανα ότι το φετινό Φεστιβάλ είναι ένα νεανικό ξέσπασμα, που στέλνει μήνυμα αγωνιστικής συμπόρευσης νέων δυνάμεων με το ΚΚΕ. Μια συγκλονιστική, μαζική, μαχητική συνάντηση νεολαίας.

(Δείτε video)

Σχετικές αναρτήσεις

Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις

admin2020

Παραλίγο τραγωδία!!! Χθες η πτήση GQ213 της SKY express από Ηράκλειο προς Αθήνα παραλίγο να συγκρουστεί με αεροπλάνο της Ολυμπιακής

tiresias tiresias

Τρεις νέες συμβάσεις για αντιπλημμυρική προστασία και οδικές παρεμβάσεις στην Κορινθία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies